Konsulter

 
Mikael Lison

Mikael Lison

VD, Verksamhetskonsult

Mikael Lison har under många år framgångsrikt arbetat med komplex försäljning inom IT-drift, IT-infrastruktur och datakommunikation.
Han har under sina 18 år i IT-branschen haft ett antal ledande roller så som teamleader, business area manager, senior key account manager, försäljningschef och verksamhetsstöd med primärt fokus på försäljning, processer och rutiner.
Börje Carlsson

Börje Carlsson

Seniorkonsult

Börje Carlsson har stor vana och förståelse att jobba i mycket stora och komplexa miljöer och miljöer med krav på total tillgänglighet. Börje är bra på att snabbt sätta sig in i projektet och skapa sig förståelse för vad som ska göras. Börjes paradgren är att han kan både kan jobba med den stora helheten och ändå sätta sig in på detaljnivå. Börje har djup teknisk kompetens på System Center, SQL och Azure.
Jonny Kvarnström

Jonny Kvarnström

Seniorkonsult

Jonny Kvarnström har arbetat i IT-branschen i 25 år. Under dessa år har Jonny samlat på sig unik kompetens och expertis inom området Microsofts infrastruktur. Jonny har de senaste 10 åren arbetat med på arkitektur, design och implementation i roller som projektledare och arkitekt i mångåriga projekt på Enterprisenivå i EMEA och Globalt. Jonnys fokusområden har på senare år varit Cloud Computing, Virtualisering, System management (System Center), Hybridfunktionalitet, Networking management och Desktop services.
Mikael Palmqvist

Mikael Palmqvist

Seniorkonsult

Mikael har arbetat inom IT-branschen sedan 1990. Under sin yrkeskarriär har han erhållit en gedigen erfarenhet av olika infrastrukturlösningar. Mikael har arbetat i ett flertal olika roller inom drift och förvaltning, teknisk/strategisk konsultation och systemarkitektur samt även utbildare. Under årens lopp har Mikael haft uppdrag inom både offentlig och privat sektor. Mikaels fokusområde har på senare år varit konfigurera och hantera klienter och enheter med hjälp av Microsoft System Center Configuration Manager Current Branch och Intune.
Magnus Brännström

Magnus Brännström

Arkitekt, Seniorkonsult

Magnus jobbar med design och implementation av privata, hybrida och publika molnlösningar baserade på Microsofts produkter och tjänster. Det senaste åren har han varit arkitekt och ”technical lead” för ett antal större enterprise-projekt inom området privata/hybrida moln. Numera ligger hans huvudsakliga fokus på arkitektur och implementation av lösningar baserade på Office 365 och Microsoft Azure.
Lennart Wahlberg

Lennart Wahlberg

Seniorkonsult

Lennart har arbetat i branschen med Microsoftprodukter sedan 1987. Ganska snabbt kom han in på utbildningsspåret och höll kurser i bl.a. Systems Management Server, och Active Directory. Idag är Lennart eftersökt projektledare och expertkonsult inom enterprise-segmentet med huvudsakligt fokus på System Center, Privata Moln, SCCM/Intune och klientutrullningsprojekt.
Juuso Sillanpää

Juuso Sillanpää

Seniorkonsult

Erfaren problemlösare med bred kunskap av global infrastruktur. Juuso jobbar oftast med arkitektur, teknisk projektledning, implementation samt avancerad felsökning. Med Juuso får du en specialist som alltid strävar efter att arbeta mot tydliga mål, kombinerat med teknisk kunskap. Under senaste åren har Juuso fokuserat på global infrastruktur för stora enterprisebolag, ofta baserat på Office365 och Azure.
Lars Mikaelsson

Lars Mikaelsson

Seniorkonsult

Lars Mikaelsson har arbetat i IT-branschen i över 20 år. Lars har under åren som Microsoftanställd samla på sig en stor erfarenhet av Microsofts tjänster och produkter.  Under senare år har Lars fokuserat på hybrid- och molnlösningar för större globala Enterprise företag med säte i Sverige. Lars jobbar som Advisor, Technical Lead, Technical Project Manager. Söker ni en mycket senior konsult som hjälper Management att ta rätt beslut, komma vidare och komma i mål, då är Lars rätt person för er.
Robert Hedblom

Robert Hedblom

MVP, Seniorkonsult

Som MVP inom Cloud and Datacenter Management har Robert djup inblick i  Microsofts strategi och roadmap kring molntjänster och on-premises lösningar. Fokus ligger på Business Continuity, med Microsoft Azure och System Center som grund.

Robert jobbar både större globala helhetslösningar och smalare specialistuppdrag. Roberts spjutspetskompetens på området gör honom mycket uppskattad hos kunderna.

Fredrik Campelo

Fredrik Campelo

Seniorkonsult

Fredrik Campelo har 20 års erfarenhet inom IT-infrastrukturområdet. Fredrik har varit en del av arkitektur och implementationsprojekt i flertalet internationella organisationer. Fredriks ledaregenskaper och sociala färdighet gör att han har lätt för att få personal och resurser att arbeta mot samma mål i projekt. Om du vill göra din nästa design- eller genomförandeprojekt till en framgång, oavsett om det är en traditionell IT-lösning eller ett molnprojekt bör du engagera Fredrik i din projektgrupp.
John Kleyer

John Kleyer

Instruktör, Seniorkonsult

John har över tio års erfarenhet av att arbeta som konsult och MCT (Microsoft Certified Trainer) inom infrastrukturområdet. Idag är John främst fokuserad på System Center i allmänhet och Operations Manager i synnerhet, en produkt han jobbat med sedan den hette MOM och versionen var 2000. I dag driver John företaget Expero och delar sin tid mellan instruktörsrollen och konsultrollen. I samband med större projekt inom System Center arbetar vi på Go Hybrid gärna med Expero och John.
Wenche Johansson

Wenche Johansson

Projektledare

Wenche är en handlingskraftig projektledare med stor erfarenhet av att driva komplexa projekt både nationellt och internationellt. Hon har stor erfarenhet av utvecklings-, utrullnings- och migreringsprojekt, men har även jobbat mycket med kravställning, beslutsunderlag och förstudier. Med Wenche får man en lyhörd, engagerad och strukturerad projektledare som besitter förmågan att identifiera avgörande detaljer, utan att för den delen tappa helhetsperspektivet.
Martin Nyberg

Martin Nyberg

Konsult

Martin Nyberg är en kunnig och välcertifierad IT-tekniker som arbetat mycket med infrastrukturprojekt och drift av stora Microsoftmiljöer. Han drivs av att lösa problem och tanken på att allt går att göra bättre. Martin har djup kompetens kring flertalet av Microsofts serverprogramvaror såsom Windows Server, Hyper-V, Azure, Exchange och Office365. Utöver Microsoftspåret är Martin kunnig inom områdena nätverk, hårdvara och mobil klienthantering.
Thomas Odell Balkeståhl

Thomas Odell Balkeståhl

Cloud architect

Thomas har en lång och trogen relation till Microsofts produkter, tjänster och erbjudanden. Thomas har bl.a. varit anställd åtta år som på Microsoft, trogen tjänst som MVP (Most Valuable Professionell) inom SharePoint. Vidare har Thomas hela 35st Microsoft certifieringar (varav 5 på Azure). De senare åren har helt spenderats uppe i molnet. Först inom produktivitet och Microsoft 365, men nu dedikerad på Azure infrastruktur och PaaS tjänster.
Thomas har de sista tre-fyra åren som ansvarig moln-arkitekt hjälpt fyra större organisationer, varav två globala, till nya sprudlande innovativa liv i Azure.

Anders Jönsson

Anders Jönsson

Projektledare

Anders är som bäst vid förvaltning av IT-drift, datakommunikation, infrastruktur, migrering och projektledning. Anders har under åren i IT-branschen jobba med många varierande uppdrag och uppgifter inom ett flertal olika branscher, vilket har gett Anders en gedigen erfarenhet med en god överblick, en förmåga att se helhetsperspektivet och fokusera på målet. Med Anders får du en hängiven IT-strateg som löser uppgiften, engagerar personalen och driver projektet i mål.
Henrik von Scheele

Henrik von Scheele

Senior advisor

Henrik is highly driven, fast learning and result oriented. His many earlier professional roles have given him a wide experience and understanding when it comes to assess architecture, design, implement, improve and manage IT-services and processes.
When he is not working, he spend as much time as possible with his family. His family consist of my wife Helen and our two lovely children Jacob and Agnes. Henrik also try to do some golfing, sailing, cycling and hiking whenever there is any spear time.

Henrik is a very senior It-expert with wide spectra of knowledge in Microsoft infrastructure and cloud services due to his long deployment at Microsoft.

Fredrik Hannu

Fredrik Hannu

Finansieringsspecialist

Fredrik på Acento Finance AB är expert på att kapa kostnader och förenkla våra kunders teknikinvesteringar. Acento Finans köper ofta kundens befintliga IT-park som nått ”End of Life”. IT utrustning dataraderas och får nytt liv eller återvinns klimatneutralt. Fredrik erbjuder sedan en skräddarsydd helhetslösning, där kunden hyr önskad funktion istället för att köpa och äga. Vi har lång erfarenhet av att jobba med Fredrik och vet att ett kostnadsfritt möte med Fredrik är väl investerad tid.