CSR

Som en led i vårt arbete med Corporate Social Responsibility har Gohybrid valt att stödja ett småskaligt utbildningsprojekt i södra Afrika. Det är Paul & Eszter Karaszi Education Foundation som bygger och utrustar en ny skolbyggnad i Zimbabwe, komplett med solpaneler, möbler och datorer. Tanken är att denna nya datorhall ska ge elever och lärare elektricitet, tillgång till internet med moderna datorer och därmed öppna nya studiemöjligheter i en landsdel som hittills varken har el eller telekom.

 Gohybrid är dedikerad IT-partner för projektet och tar ett långsiktigt ansvar för att samla in begagnade datorer och mobiler, rensa och uppdatera dem för en skolmiljö, hjälpa till att installera dem i den nya skolbyggnaden, samt hjälpa stiftelsen med IT-tjänster såsom dess hemsida.

Vi på Gohybrid vill tacka de företag som hjälper oss att hjälpa och ett extra stor tack till NRC Group Sverige, Zita finance och Moreco för all hjälp med datorerna.

 

Läs mer om detta välgörenhetsprojekt här. Här finns bilder och filmer och här finns länkar till den publicitet projektet fått i svensk och internationell press. Vill ni stödja projektet så kontakta Börje Carlsson eller Peter Karaszi.