Det har fungerat mycket bra med Go Hybrids Azurelösning. Jag kan absolut rekommendera Go Hybrid som IT-partner, även för mera avancerade lösningar.”

Beatrice Claesson
Ägare BCL Redovisning AB

BCL Redovisning – Applikationer i Azure

 

BCL Redovisnings utmaningar

BCL redovisning kör programvaror från leverantörer som Visma/SPCS och Hogia. Tidigare har applikationer varit lokalt installerade på de olika datorerna. Detta har gjort det svårt att samarbeta och ”flytta med sig” jobb mellan datorer.

Go Hybrids lösning

Genom att köra programvarorna i Microsoft Azure istället kan BCL redovisning på ett säkert sätt komma åt applikationer och data från valfri dator eller pekplatta utan att bekymra sig över att behöva installera programmen lokalt. Utöver flexibiliteten så förbättras både tillgänglighet och säkerhet då även övervakning och backup kan ske i molnet.

Om BCL Redovisning

BCL Redovisning grundades 2011. Man hjälper små som stora kunder med bokföring och redovisning utifrån respektive kunds unika önskemål och behov.

Tjänsteutbudet utgörs av traditionella redovisningstjänster. Tillsammans med kunderna bygger BCL redovisning ett samarbete där kundens förutsättningar utgör den första byggstenen, som sedan anpassas med de tjänstern som BCL redovisning erbjuder.  BCL redovisning använder sig mycket av internetbaserade program för att på ett enkelt sätt kunna dela information med sina kunder.

BCL REDOVISNING AB, Radiovägen 22, 135 48 Tyresö, +46 8 798 20 21
http://www.bclredovisning.se  info@bclredovisning.se